Crochet in the City op het Zeeuwse Brei- en Haakfestival

Wat een geweldige dag hebben Annemarie en ik vandaag gehad op het Zeeuwse brei- en Haakfestival van Jeanet (van Blij dat ik Brei) in Arnemuiden. En dat terwijl het er gisterenavond laat nog op leek dat de dag waar we zo naar hadden uitgekeken zou veranderen in een complete nachtmerrie…

Wat was namelijk het geval? Om 23:00 uur waren de boeken – die die dag bezorgd zouden worden – nog steeds niet bezorgd. Sterker nog, de exemplaren van Crochet in the City waren zelfs totaal onvindbaar! Ik kan je vertellen dat de meters die ik tussen 16:00 en 23:00 uur heb lopen ijsberen, tellen als een prima training voor de Vierdaagse. Pfff wat was dat zenuwslopend! Het zal toch niet gebeuren dat we zonder boeken op het festival zouden komen te staan….

Hoe het uiteindelijk toch is gelukt om om 0:44 uur (!) in het bezit te komen van de eerste paar doosjes met Crochet in the City is eigenlijk gewoon een wonder. Maar ik kan je vertellen dat Mohammed, een berg en een doortastende superdrukwerkman er van alles mee te maken hebben…

Je begrijpt dat de ontlading dan ook groot was toen Annemarie en ik vandaag voor het eerst – en vol trots – Crochet in the City aan het publiek konden laten zien. En dat er door iedereen zo ontzettend enthousiast op werd gereageerd. Dat was echt zo gaaf!

We hebben genoten van alle lieve woorden en complimenten. Annemarie heeft heel wat boeken mogen signeren en ik kreeg – als klap op de vuurpijl – ook nog onverwacht bezoek van de twee liefste mensen (i.e. mijn ouders) op deze wereld! Kortom, die dag van gisteren was zo vergeten… maar dat geldt niet voor de dag van vandaag. Die gaat namelijk de (haak)boeken in als een dag om nooit meer te vergeten!


Deze foto van Annemarie (rechts) en mij is vandaag gemaakt door Annemarie de Boer (van Marie Maakt) op het Zeeuwse Brei- en Haakfestival in Arnemuiden. Dankjewel voor deze superfoto die precies weergeeft hoe blij en trots we zijn!

Zeeuwse Brei- en Haakfestival
Wil je meer lezen over het allerleukste Brei- en Haakfestival van Nederland, lees dan ook nog even deze blogpost van Jeanet! Wij zijn volgend jaar zeker weer van de partij! Jij toch ook?

Nieuw haakboek! Crochet in the City
Crochet in the City kost 14,95 euro en is vanaf volgende week volop verkrijgbaar bij diverse (handwerk)winkels, maar je kunt hem natuurlijk nu al bestellen in onze Freubelweb Webshop!
crochet in the city