Loes van Freubelweb

190 Posts 755302 Bekeken
Terug naar blog-startpagina

Clubhouse

10 mei 2021 Categorieen: Algemeen

Kennen jullie de app Clubhouse al? Het is een zogenaamde audio chat app waarin je heel gezellig met elkaar kunt kletsen over allerlei onderwerpen. En ons favoriete onderwerp is… handwerken! Je begrijpt dus waar wij het meest over kletsen in deze app. Wil je ook meekletsen? In deze blog lees je hoe!

Je denkt misschien he getsie nog een app erbij die ik moet bijhouden? Ik vind Facebook en Instagram al veel. Maar toch is deze Clubhouse app echt de moeite van het uitproberen waard. En goed nieuws, was de app eerder alleen nog beschikbaar voor iPhone, sinds vandaag is hij er ook voor Android gebruikers. Eenmaal geïnstalleerd is het enige dat je nog nodig hebt een invite. Die kun je van andere gebruikers krijgen, ik heb er meestal wel een paar tot mijn beschikking dus als je er eentje wilt hebben laat het me weten via mail of een berichtje via een van mijn social media kanalen (Facebook of Instagram).

Freubelweb kletst elke woensdagochtend vanaf 10:30 uur over alles wat met handwerken te maken heeft in de room Freubelweb Clubhuis. Als je Freubelweb volgt op Clubhouse krijg je daar automatisch een melding van. Superleuk als je een volgende keer ook meekletst, of alleen luistert want dat kan natuurlijk ook. Dat is een van de fijne dingen van deze app. Je kunt meekletsen zonder dat je in beeld bent of je luistert gewoon alleen. Heel laagdrempelig dus.

Mijn ervaring is dat je heel veel inspiratie en informatie op kunt doen op deze manier. En doordat je zo gezellig met anderen kunt kletsen is het net of je elkaar kent. Nog meer dan het geval is op social media apps zoals Instagram bijvoorbeeld. Nou goed, ik zou zeggen probeer het gewoon eens. En is het iets voor je, vergeet dan zeker niet om Freubelweb ook te volgen en een keertje een bezoekje te brengen aan onze room op woensdagochtend om 10:30 uur.

U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven

BOEKEN VAN LIVRES DE LOUISE

Kerst & Winter Haaksels