Borduurblad

Sinds ongeveer een jaar verzorg ik de hoofdredactie van het Borduurblad, een magazine – zoals de titel al doet vermoeden – over borduren. Een enorme eer want zoals jullie weten hou ik enorm van borduren

Deze week verscheen de nieuwste editie van het Borduurblad. In deze uitgave staan zoals altijd weer een boel borduurpatronen. Niet alleen patronen in kruissteek, er komen ook andere borduurtechnieken aan bod in het Borduurblad. In dit nummer zijn dat o.a. Kogin en Blackwork.

Daarnaast starten er een aantal nieuwe reeksen en rubrieken. Zoals een maandenserie speciaal voor Borduurblad ontworpen door Loredana Briozzo, een bekende ontwerpster uit Italië. Borduursters onder jullie kennen haar vast en zeker onder de naam La Comtesse & Le Point De Croix. Met deze maanden kun je een prachtig mooie kalender borduren bijvoorbeeld.

Ook verwelkomen we deze editie Simone de Jong van Atelier Soed Idee in het Borduurblad. Zij zal in iedere editie haar kennis en kunde op het gebied van allerlei borduurgerei delen. En – heel leuk – ook een patroontje van een borduurrandje met ons delen want daar is Simone immers heel bekend mee geworden. Kijk maar eens op: Randje per week.

Verder natuurlijk nog een rubriek met nieuwe borduurboeken, een puzzel om mooie borduurprijzen mee te winnen, een rubriek waarin we de mooiste borduurwerken van de lezeressen van het Borduurblad laten zien en allerlei ander leuk borduurnieuws, zoals over de nieuwe tentoonstelling Haute Bordure. Kortom, voor ieder wat wils!

Het Borduurblad is te koop voor € 5,99 in (online) boekhandels en/of tijdschriftenwinkels, maar ook in de webshop van Borduurblad zelf: www.borduurblad.nl

Wil je even door het magazine heen bladeren? Klik dan op onderstaande video!