sheila

1 Posts 1417 Bekeken 0 Geloved 0 Reacties
Terug naar blog-startpagina

Hallo, ik ben Sheila en ik ben verslaafd…

13 juli 2015

Hallo allemaal,

ik ben Sheila en ik ben verslaafd…..aan haken.

ver·slaafd (bijvoeglijk naamwoord) 1niet in staat los te komen van de genoemde gewoonte.

Binnenkort ga ik op vakantie. Vakantie betekent voor mij: de hele dag in de zon zitten en mij alleen maar “druk” hoeven te maken op welke kant ik moet liggen om overal even bruin te worden. En natuurlijk de hele dag haken want dat is mijn verslaving! Maar sinds eergister ben ik inspiratieloos en wat doet een verslaafde dan? Die gaat op zoek! En zo ben ik hier gekomen. Hier hoop ik leuke patronen tegen te komen die ik mee kan nemen op vakantie. Maar natuurlijk ook weer niet te veel, anders zit ik met het probleem hoe ik de wol mee moet “smokkelen” in de auto zodat mijn man en kinderen het niet zien……

 

 

 

U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven

BOEKEN VAN LIVRES DE LOUISE

Kerst & Winter Haaksels