5 Posts 3801 Bekeken 1 Geloved 0 Reacties
Terug naar blog-startpagina

Patroon Brandweerman Sam

03 september 2015

Dit is een gratis patroon en door mij ontworpen en gepubliceerd op 29/05/2013. Dit patroon mag niet worden verkocht of op enige andere manier te gelde worden gemaakt. Natuurlijk mag je wel het gehaakte product verkopen. Ook mag het wel geplaatst worden op een blog of website, ik vind het wel leuk om dan een berichtje te krijgen. Stuur je berichtje dan naar dit emailadres: roelyhokke@gmail.com

Het is mijn eerste patroon dat ik heb ontworpen mocht je een foutje tegenkomen vergeef 
het me!

Klik op onderstaande link om de pdf van het patroon te openen:

brandweerman Sam

Veel haakplezier!

U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven

BOEKEN VAN LIVRES DE LOUISE

Kerst & Winter Haaksels