Made by eli

Welkom op mijn blog! Naast elke dag Freubelweb in de lucht houden en leuke patronen delen vind ik het zelf ook heerlijk om te freubelen. Hier lees je mijn persoonlijke blogjes. Soms een interview, soms een bezoek aan een leuk wolwinkeltje of een creatieve beurs en soms gewoon een gedachtespinsel. Ik hoop dat je het leuk vindt mijn Freubelwebblog te lezen. Groetjes, Loes
9 Posts 2050 Bekeken 0 Geloved 0 Reacties
Terug naar blog-startpagina

newborn elfen mutsje

15 februari 2016 Tags: haken, werkbeschrijving

1 van mijn favoriete newborn patroontjes is het elfen mutsje. Al een aantal keer heb ik hem gemaakt. Leuk om bij een kraam kadootje te doen, maar heb hem ook een aantal keren mogen haken voor fotografen, die hem gebruiken bij een newborn shoot.

nou heb ik de gewoonte om wanneer het een engels patroon is. het patroon voor mezelf in het nederlands te vertalen,met hier en daar de aanpassingen die ik fijner vind.

dit wil ik graag met jullie delen.. want niks is zo leuk als te kunnen delen toch?

voor mijn vertaling en het orginele patroon klik hier

elf mutsje

U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven

BOEKEN VAN LIVRES DE LOUISE

Kerst & Winter Haaksels