Made by eli

Welkom op mijn blog! Naast elke dag Freubelweb in de lucht houden en leuke patronen delen vind ik het zelf ook heerlijk om te freubelen. Hier lees je mijn persoonlijke blogjes. Soms een interview, soms een bezoek aan een leuk wolwinkeltje of een creatieve beurs en soms gewoon een gedachtespinsel. Ik hoop dat je het leuk vindt mijn Freubelwebblog te lezen. Groetjes, Loes
9 Posts 1341 Bekeken 0 Geloved 0 Reacties
Terug naar blog-startpagina

“jasje voor de theepot

02 juni 2016 Tags: gratis haakpatroon, haken, patroon, werkbeschrijving

Een tijdje terug vroeg iemand aan mij of ik een `jasje` voor haar theepot kon haken. en natuurlijk kan ik (in ieder geval proberen).

De zoektocht naar een leuk patroon begint natuurlijk met zoeken op internet, en eigenlijk vind ik het zoeken naar een leuke haakpatroon op internet net zo leuk als haken zelf. LANG LEVE GOOGLE!!!!!

online vond ik dan ook dit leuk patroon

klik hier om verder te lezen en voor het gratis patroon en onderzetters

-x-

 

U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven

BOEKEN VAN LIVRES DE LOUISE

Kerst & Winter Haaksels