Terug naar blog-startpagina

Vandaag is Geel!

22 december 2016

Ik had al een tijdje zin om een gele omslagdoek te breien. Na wat research op Ravelry ontstond mijn Top 5 van gele gebreide omslagdoeken.

Nu ben ik dus begonnen met dit patroon (gratis of course ;-)). Het heet Candle Flame Shawl en dat vond ik wel toepasselijk voor deze tijd van het jaar. Ik brei deze sjaal met Flora van Drops. Dit garen heeft me verrast. Het breit lekker en geeft dit project een retro, 70’s gevoel. Precies wat ik voor ogen had toen ik eraan begon. Voor mijn verjaardag had ik een cadeaubon van Hobbydoos gekregen en daar bleek Flora ook nog in de aanbieding te zijn. Zo kon ik mooi binnen mijn budget blijven voor dit project. Ook niet onbelangrijk :-D. Met de ervaring van de Terttu shawl nog vers in mijn systeem ben ik een beetje huiverig begonnen aan dit patroon, maar deze beschrijving is echt heel goed te volgen en voor je het weet brei je dit uit je hoofd.

 

U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven

Mijn facebookpagina

FBbadge

Patronen

IMG_0616

 

Mijn boeken

HD Haken in stijl cover HR

Feestelijk haken cover HR