Terug naar blog-startpagina

Tunisch haken bij Zigzag in Leersum

20 december 2018

Het is alweer een tijdje geleden, maar wat was het leuk!!! De workshop tunisch haken bij Naaicafé Zizag in Leersum. Ik vond het nog best pittig om te leren. Het gaf echter veel voldoening om weer iets nieuws, buiten mijn comfortzone van lossen, vasten en stokjes, te leren. De dames van het naaicafé hielpen iedereen goed en met veel geduld. Het kussen van de workshop heb ik uiteindelijk niet afgemaakt. Ik heb het garen voor grannysquares gebruikt. Hoe dat eruit ziet laat ik in een volgende blog zien…

Bekijk vooral de website van naaicafé Zigzag eens. Er is zoveel leuks te doen en te kopen  😉

U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven

Mijn facebookpagina

FBbadge

Patronen

IMG_0616

 

Mijn boeken

HD Haken in stijl cover HR

Feestelijk haken cover HR