José

64 Posts 1432 Bekeken 0 Geloved 0 Reacties
Terug naar blog-startpagina

Neon, neon, neon!!!

25 mei 2017

Gisteren scoorde ik in Arnhem bij Recht&Averecht dit fantastische neon garen van Madelinetosh. Eigenlijk wilde ik dat niet. Ik wilde gewoon de Azul Bolita van Malabrigo kopen en weer naar huis gaan om te breien, maar dat is mislukt (niet echt natuurlijk want de Azul Bolita heb ik ook gekocht). De kleuren van Madelinetosh grijpen me wel vaker bij de kladden en hier was resistance weer echt futile. Eenmaal thuis hoefde ik niet lang na te denken voor welk patroon ik het zou gaan gebruiken. De shawl of Solitaire is een gratis patroon van Pattern Duchess en te leuk om te maken. Ze heeft nog meer van dit soort gratis mooie breipatronen, dus leuk om eens een kijkje te nemen op haar blog.

U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven

Mijn facebookpagina

FBbadge

Patronen

IMG_0616

 

Mijn boeken

HD Haken in stijl cover HR

Feestelijk haken cover HR