Mijn naam is Edith Peper-Blaauw en van kinds af aan ben ik al in de weer met draadjes. Breien, borduren, naaien of haken, ik vind alles leuk! Inmiddels heb ik een Facebook site onder de HandmadEdith en ben ik volop met mijn hobby bezig. Ik ben 47 jaar, getrouwd en moeder van dochter Emma en ons gezin wordt compleet gemaakt door de heerlijke gekke boxer Jip. Ik werk parttime in het speciaal onderwijs en in het weekend ben ik regelmatig te vinden op leuke fairs met mijn zelfgemaakte creaties. De laatste tijd ben ik vooral bezig met haken en nieuwe patronen te ontwerpen. Zo is ook de 'freubelsjaal' ontstaan.
1 Posts 29234 Bekeken 4 Geloved 0 Reacties
Terug naar blog-startpagina

de ‘Freubelsjaal’

17 april 2016

Een paar maanden geleden was ik voor het eerst bezig om mijn twee favoriete steken te mixen om zo tot een vrolijke omslagdoek te komen. En zo werd de ‘Freubelsjaal’ geboren. De reden waarom ik de sjaal zo genoemd heb is om het feit dat de sjaal elke keer weer anders gefreubeld kan worden. Zodra de overgang van het ene patroon naar het andere patroon duidelijk is zijn de combinaties eindeloos.

Ook het gebruik van verschillende materialen geven de sjaal elke keer weer een andere ‘look’. In eerste instantie stond het patroon alleen maar op mijn eigen site, maar waar past het patroon van de ‘Freubelsjaal’ beter dan op het freubelweb!

Zelf ben ik heel enthousiast over het ontwerp en ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om er mee aan de slag te gaan.

 patroon freubelsjaal

 

U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven

BOEKEN VAN LIVRES DE LOUISE

Kerst & Winter Haaksels