Marijke

7 Posts 1370 Bekeken 0 Geloved 0 Reacties
Terug naar blog-startpagina

Leuk cadeautje haken!

22 juni 2016 Tags: haken
wespenvanger 
Dit vind ik een leuk zelfgemaakt cadeautje. Het is een glazen wespenvanger Je kunt hem vullen met wat limonade, wespen vliegen er onder in en kunnen er dan, door de vorm van het potje, niet meer uit komen. Hang het in de tuin en je kunt zelf rustiger buiten eten.
 
wespenvanger 3
Je kunt er natuurlijk ook een jampotje voor gebruiken en er een waxinelichtje in doen!
Ik heb drie granny’s gehaakt. daarna heb ik ze aan elkaar gehaakt en aan de boven en onderkant voorzien van een randje met lossen. Daarna heb ik ze om het potje heen genaaid. Aan de bovenkant heb ik een ijzeren draad gespannen en daar weer omheen, ook met ijzerdraad, kralen geregen en om de eerste ijzeren draad gewikkeld.
Ik had ook nog kraaltjes in de vorm van bloemetjes, die leenden zich hier natuurlijk heel goed voor.
 Kleine moeite, een leuk resultaat!
U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven

BOEKEN VAN LIVRES DE LOUISE

Kerst & Winter Haaksels