Jolanda-creatiefbezig

13 Posts 2244 Bekeken 0 Geloved 0 Reacties
Terug naar blog-startpagina

Van romper naar jurk

03 maart 2016

Vanmiddag was ik uit nieuwsgierigheid wat aan het rondkijken op de site van La Maison Victor. Ik kwam daar een leuk idee tegen om van een (oude) romper een jurkje te maken. Zo leuk! Ik kon het niet laten om er meteen mee aan de slag gegaan. Het mooie van dat impulsieve is dat alles uit de voorraad materialen komt, dat is wel zo voordelig.
Ik heb het uiteindelijk heel anders aangepakt dan beschreven bij LMV. Ik heb het geheel niet geverfd. Ik heb een extra boord tussen de romper en de rok gezet. En ik heb het onderste deel van de romper aan de rok  gemaakt, dus nu is het eigenlijk toch nog een beetje een romper. Een romper die langer is geworden en nu weer perfect over de wasbare luier past.

Met bijpassend puntslabbetje.
De mooie paarse stof is biologische tricot van het merk “lillestoff, gekocht bij Pure Coverz.

Er hoeft natuurlijk geen rompertje meer onder dit jurkje, maar dat is nu nog veel te koud. Dus kan er een leuk vestje bij.

En gebruik je het onderste deel van de romper niet bij het jurkje, dan kan je er een romperverlenger van maken.

U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven

BOEKEN VAN LIVRES DE LOUISE

Kerst & Winter Haaksels