CreaHobby van Aly

2 Posts 2575 Bekeken 0 Geloved 0 Reacties
Terug naar blog-startpagina

Boodschappennetje

19 september 2015 Tags: haken

Hallo allemaal.

Lange projecten duren bij mij ook erg lang. Ik ben iemand die regelmatig even een af resultaat wil zien. Tussendoor komt er dus regelmatig een klein projectje tussendoor. Alleen heb ik me deze keer even een beetje te veel door grote projecten laten afleiden. Gezellig een paar migraine-aanvallen ertussendoor, huishouding een beetje op peil houden, ongewilde achterstand wegwerken, de zolder eens goed aanpakken en voor tijd om te bloggen bleef er dan niet veel over. En niet te spreken over de energie! Maar het haken gaat in elke vrije minuut door.
Deze keer was dat een boodschappennetje.

Boodschappennetje - P1040123

Makkelijk voor groente en fruit in de winkel. Maar natuurlijk ook voor honderd en één andere dingen. De plastic zakjes en tasjes worden immers allemaal afgeschaft! Je frommelt dit netje zo in een hoekje van je tas.

Groente of fruit weeg je af en doet het daarna in het tasje. Etiketje op het tasje plakken en klaar is Kees. Thuis kan de inhoud gelijk opgeruimd en het tasje hang je voor de volgende keer weer aan een haakje of aan de kapstok! Verstandig doe je het gelijk weer in je tas, maar ja, ons kent ons ….

Het patroon is hier te vinden.

Groetjes Aly

CreaHobby van Aly

U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven

BOEKEN VAN LIVRES DE LOUISE

Kerst & Winter Haaksels