Ik ben Daenne en ik hou van creatief bezig zijn. Ik vond het altijd al leuk en ben begonnen met kerstkaarten maken en heb daarna mijn hobby verbreed met werken met vilt, kralen, diverse kaart technieken, haken, tekenen en af en toe iets geks zoals een klein tafeltje opknappen. Kortom mijn huis ligt vol met materiaal zodat ik genoeg te doen heb.
9 Posts 1425 Bekeken 0 Geloved 0 Reacties
Terug naar blog-startpagina

Zomer, strand en de zee

26 juli 2015

De zomer is nu even heel ver weg. Dus dan maar de zomer in huis creëren.  Zo wordt het toch nog elke dag zomer tijdens deze zomerperiode. Heerlijk om zo even weg te dromen en een strand gevoel te hebben. En intussen gewoon lekker freubelen in huis met al het materiaal dat lekker nu gewoon binnen handbereik is. Op het ‘echte’ strand wordt het toch vaak schelpen zoeken, puzzelen, naar de zee turen, zonnen, ideetjes op papier zetten en waarschijnlijk ook winkelen na het zonnebaden. Sowieso wordt dan de vraag wat voor creatieve hobby moet er dan mee?

IMG_4157IMG_4068IMG_4155IMG_4158

U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven

BOEKEN VAN LIVRES DE LOUISE

Kerst & Winter Haaksels