Ik ben Daenne en ik hou van creatief bezig zijn. Ik vond het altijd al leuk en ben begonnen met kerstkaarten maken en heb daarna mijn hobby verbreed met werken met vilt, kralen, diverse kaart technieken, haken, tekenen en af en toe iets geks zoals een klein tafeltje opknappen. Kortom mijn huis ligt vol met materiaal zodat ik genoeg te doen heb.
9 Posts 850 Bekeken 0 Geloved 0 Reacties
Terug naar blog-startpagina

Kralen

11 juli 2017

Deze periode ben ik weer gek op kralen. Overal liggen nu kralen door het huis, dus voor de stofzuiger aangezet wordt is het eerst even de vloer nachecken of er niet een verloren kraal ligt.

Het uitzoeken van kralen is het leukste werk om zo tot een werkje te komen. Ik kan er lekker zoet mee zijn, met dat uitzoeken. Nadeel is wel dat de hele tafel vol ligt en er inderdaad weleens een kraal wegrolt. Het is gewoon zoeken naar de juiste kleuren, vormen en grote en dan creëren tot iets leuks.  Wat dan weer kan hangen in de kamer of als cadeautje weggegeven kan worden.

De ene keer wordt het een sleutelhanger, een armband of mijn nieuwste project een wind chime of sun catcher genoemd. Op het internet staan er leuke voorbeelden van en zo werd er een nieuw project geboren en het resultaat is leuk.

Ik heb de kralen in het thema bruin uitgekozen en een stukje tak waaraan de kralenkettingen zijn opgehangen met oogjes. Onderaan  heb ik een bel aan elke ketting gehangen. De kralen  heb ik met ketelstiften aan elkaar verbonden.

 

U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven

BOEKEN VAN LIVRES DE LOUISE

Kerst & Winter Haaksels