Ik ben Daenne en ik hou van creatief bezig zijn. Ik vond het altijd al leuk en ben begonnen met kerstkaarten maken en heb daarna mijn hobby verbreed met werken met vilt, kralen, diverse kaart technieken, haken, tekenen en af en toe iets geks zoals een klein tafeltje opknappen. Kortom mijn huis ligt vol met materiaal zodat ik genoeg te doen heb.
9 Posts 1398 Bekeken 1 Geloved 0 Reacties
Terug naar blog-startpagina

Een mand vol moois

10 februari 2016

Ergens in een mandje lagen nog wat onafgemaakte projecten. Aangezien het weer lekker stormachtig was, was er tijd genoeg om dit uit te zoeken.  Heel veel leuke dingen kwamen naar voren.  En zo ontstond er een geheel nieuw idee, wat ik niet eerder had bedacht,

Zo kwamen er twee onafgemaakte engeltjes naar voren. Beide engeltjes hadden nog geen mutsje en een daarvan had nog geen vleugels. Dus kregen ze allebeide een mutsje op en kreeg de ander zijn vleugels.  Het waren toen twee mooie engeltjes, maar  hoe zou ik verder gaan.

Even verder graven in het mandje kwamen er drie piepschuim ballen met vilt erom heen tevoorschijn.  De kleuren kwamen overheen met de twee engeltje, blauw en paars. Zo ontstond er een nieuw idee.  Zou het niet leuk zijn om een engeltje op een bal neer te zetten? Het zag er leuk uit en zo werd het verder uitgewerkt. Een piepschuim bal moest nog even aangepast worden, in de kleuren paars, blauw en groen om het geheel in dezelfde stijl te hebben.  Zo kwam er nog 1 engeltje bij, een groene. Dat stond gewoon leuker, 3 engeltjes op een mooie bal. En allemaal in dezelfde tinten als de bal.

Het geheel is met een koord  aan elkaar gezet. Nu hangt dit leuke hangertje in de kamer de boel op te vrolijken. Twee zwaaien vrolijk en de derde houdt zich liever vast een het koord, maar samen zijn ze een geheel.

U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven

BOEKEN VAN LIVRES DE LOUISE

Kerst & Winter Haaksels