Loes van Freubelweb

163 Posts 364378 Bekeken
Terug naar blog-startpagina

Alles is haken

04 juni 2016 Categorieen: Algemeen

Vandaag vond de boekpresentatie plaats van het nieuwe boek van Saskia Laan: ‘Alles is haken‘. Creatief laat, en dus precies op tijd, arriveerde ik in het Wolplein inspiratiecentrum voor de toespraak van Marike van Kosmos Uitgevers. Ze vertelde over de totstandkoming van het boek en de fijne samenwerking. Altijd erg leuk om te horen hoe zo’n proces is verlopen en met hoeveel enthousiasme en energie iedereen eraan heeft gewerkt. En met een succes! Want tot slot werd Saskia nog verrast met de boodschap dat er al een tweede druk van het boek in gang is gezet, en dat één week na verschijnen al! Hoe cool is dat! Saskia was er terecht hartstikke blij mee.
presentatie_saskai
Het boek ‘Alles is haken‘ heeft echt Saskia haar eigen signatuur. Wie wel eens kijkt naar Koffie & Wol of haar andere boeken al kent, weet dat Saskia van kleur houdt en graag met een wat dikkere haaknaald werkt. De projecten in dit boek zijn kleurrijk en bieden voor ieder wat wils. Er staan bijvoorbeeld projecten in die jong en oud kunnen dragen, maar ook projecten die je huis zowel binnen als buiten opfleuren. Toen ik door het boek bladerde, viel mijn oog als eerste op het mooie granny kussen, de kindersjaal, het bloementasje en natuurlijk de ruitendeken. Maar er staan nog zoveel meer leuke patronen in zoals het ‘Alles is haken’-vest, het ronde vloerkleed, de vlaggenlijn… en ga zo maar door!

kussen_boek
kindersjaal_boek
tasje_boek
ruitendeken_boek
Na afloop van de presentatie heb ik natuurlijk nog een rondje door het Wolplein inspiratiecentrum gedaan. Saskia had een hoekje helemaal in ‘Alles in haken‘-stijl ingericht. Het zag er allemaal erg mooi en gezellig uit.
tafel_saskiasaskia
Ook heb ik de stekendeken uit Koffie&Wol nog live bewonderd. In het echt is hij eigenlijk nog mooier dan op TV, euh YouTube 😉 En natuurlijk heb ik zelf ook nog een paar bolletjes katoen gekocht, om – in de bewoordingen van Saskia te blijven – heerlijk tomeloos een zomertruitje in granny stijl mee te haken.

lapjesdeken_koffie_en_wolHet was een superleuke middag en het boek is echt een aanrader. Ik ben dan ook zeer blij met mijn gesigneerde exemplaar. Wil jij ook een exemplaar bemachtigen? Het boek is o.a. te koop bij bol.com en natuurlijk ook bij diverse handwerk- en boekenwinkels. Maar je kunt ook nog kans op een exemplaar maken wanneer je meedoet aan de give away uit onze Freubelweb Nieuwsbrief. We geven 5x ‘Alles is haken weg’. Dinsdag 7 juni maken we de winnaars bekend.

handtekening
Stapel_boeken

U moet inloggen om deze freubel te kunnen loven